Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: BG011

Ont- en inspanning: hoe werkt dat bij je?

Ont- en inspanning: hoe werkt dat bij je?
Cursuscode: BG011

Er zijn veel manieren om je te ontspannen en ook om je in te spannen. Maar waarom is ontspannen belangrijk en wat past er nou het best bij jou? In deze workshop leer je over het wat en waarom van ontspannen. Daarna gaan we aan de slag met hoe je spanning bij jezelf leert herkennen en  of je kunt ontdekken welke activiteit om te ontspannen bij jou het meest effectief is.

In 2 uur oefenen we samen en individueel. Er is een korte uitleg over de gevolgen van stress voor jouw lichaam. Je gaat naar huis met een basis van waaruit je zelf verder kunt werken aan jouw manier van ontspannen.

Donderdag 3 oktober 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 20,00
Mw. A.J. (Agnes) van der Werf
Meenemen: extra laagje kleding (we wisselen tussen beweging en ontspanning), eventueel flesje water. De workshop kan ook zittend worden gevolgd.
19:30 - 21:30
Locatie: Goede Herderkerk (klik hier voor de adresgegevens)
A.J. (Agnes) van der Werf
A.J. (Agnes) van der Werf
Agnes van der Werf is lifecoach. Sinds ruim 20 jaar helpt zij mensen verder met hun zelf-ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling, zowel vanuit hun werk als privé leven. Agnes heeft in die tijd diverse opleidingen gevolgd en volgt nog regelmatig bijscholingen en reflectiebijeenkomsten om zichzelf scherp te houden en op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Sinds 2010 werkt zij als onafhankelijk coach via haar eigen bureau. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op het gebied van ontspannen.