Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CB001F

Het Ijsvogeltje 2.0

Het Ijsvogeltje 2.0
Cursuscode: CB001F

Na het grote succes van de workshop het vorig cursusjaar wordt het nu tijd voor een nieuwe, kunstzinnige versie van het IJsvogeltje, de 2.0. U bouwt het vogeltje op met piepschuim, schilderstape en boetseert dan met een textielverharder, vermengd met een steenpoeder. Na de opbouw brengen we het op kleur. Daarna is het klaar voor een leuk plaatsje, binnen of buiten.

Donderdag 9 april 2020
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 20,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C.M.J. (Cock) van Luling
EXtra kosten: € 17,50 materialen, te verrekenen met de docente.
De inschrijving voor deze workshop is gesloten. U kunt nog wel deelnemen aan eenzelfde workshop op 31 oktober 2019 of 30 januari en 13 februari 2020. (zie hieronder)
19:30 - 22:00
Locatie: Goede Herderkerk (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
C.M.J. (Cock) van Luling
C.M.J. (Cock) van Luling
Ik ben Cock van Luling en al zo’n 20 jaar actief op het creatieve vlak. Ik heb met veel verschillende materialen gewerkt, zoals wilgentenen, piepschuim, ytong blokken, maar vooral veel met de textiel- verharder. Daar kun je oneindig mee variëren. Ik word vaak geïnspireerd door de natuur, dat is waarschijnlijk de reden dat ik graag vogels maak. Zo is dus ook het ijsvogeltje geboren, met een variant erop. Kom naar mijn workshop en je zult versteld staan van het resultaat!