Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CB021

Kerstversiering workshop

Kerstversiering workshop
Cursuscode: CB021

Originele Kerstversieringen. Wat is er leuker dan de kersttafel, kerstboom en/of salontafel aan te kleden met zelfgemaakte kerstversieringen. Verschillende soorten sterren, kerstklokjes, kersthangers en gnomes gemaakt van o.a. stof en papier. Ook kerstballen van glas kunnen gemarmerd worden versierd. Leuk en gezellig om met een groep te bezoeken.

Woensdag 8 december 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 27,00
Mw. D.A. (Aimée) Macdaniel
Extra kosten: € 15,00 voor materialen, te verrekenen met de docente. Aangeraden wordt oude kleding te dragen tijdens de workshop.
19:00 - 22:00
Locatie: wijkcentrum Swaenswijk (Maranathakerk) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
D.A. (Aimée) Macdaniel
D.A. (Aimée) Macdaniel
Aimee Mac-Daniel is geboren in Hilversum. Haar jeugd en schoolperiode heeft zij doorgebracht in Bussum. In Amsterdam heeft zij eerst drie jaar de sportacademie gevolgd en is zij daarna overgestapt naar de pedagogische academie in Amsterdam. In 1973 is zij begonnen op de Aeneas Mackayschool in Amsterdam. Daarna werkte ze nog op andere basisscholen, ook in Amsterdam. Ze was daar groepsleerkracht , NT 2 leerkracht en gaf daar beeldende vorming en tekenen. Na 36 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest is zij gestopt omdat de school werd opgeheven. Vanaf dat moment is zij zich gaan toeleggen op haar grootste hobby: het schilderen. Na vele lessen, workshops en cursussen gevolgd te hebben had zij zoveel geschilderd dat ze kon gaan exposeren . Op het ogenblik hangen 40 schilderijen van haar in een groot gezondheidscentrum in Kalkar. Aimee vindt het heel leuk om les te geven bij de Volksuniversiteit in Alphen aan den Rijn. Haar enthousiasme voor het schilderen wil zij graag overbrengen op haar cursisten.