Cursuscode: CB022

Schilderen met gemengde technieken

Cursuscode: CB022

Leer de mogelijkheden om materialen als verf, zand, vloeipapier, ribbelkarton en gaasverband te combineren. We gaan behalve met penselen ook met paletmes en ander gereedschap aan de slag. Ontdek hoe het werken met deze verschillende combinaties tot de verbeelding spreekt en hoe leuk je er mee kunt experimenteren! Inspiratie komt hierbij veelal vanzelf, maar je mag ook gebruik maken van voorbeelden van dieren of landschappen.

Er is voldoende individuele aandacht en begeleiding voor zowel beginners als gevorderden om ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen. Het gaat er vooral om dat je er plezier in hebt.

Zaterdag 14 maart 2020
1 workshop van 6 uur aanvangstijd 10:00
Mw. A.M.T. (Anja) Spooner
Extra kosten: € 10,00 voor materiaal, te verrekenen met de docente.
De workshop is incl. een lunch.
Locatie: Goede Herderkerk (klik hier voor de adresgegevens)
A.M.T. (Anja) Spooner
Anja Spooner is in 1987 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Zij begon met het maken van muurschilderingen, marmerimitaties en tekeningen. Sinds 2000 is zij schilder-en tekenlessen gaan geven aan zowel kinderen als volwassenen: van Mandala tekenworkshops tot realistisch schilderen en tekenen en allerlei verschillende schilderworkshops in haar eigen atelier in Leimuiden en soms op locatie w.o. de Volksuniversiteit. Tegenwoordig maakt zij zelf voornamelijk olieverf schilderijen met een losse acrylverf-ondergrond.Haar inspiratiebron zijn veelal dieren maar ook mensen. Soms schildert zij op een mystiek-realistische manier, soms symbolisch. Dit bewerkstelligt zij niet alleen door haar materiaalkeuze, maar ook door haar transparante werkwijze.