Cursuscode: CU015

Bakkers .... bakken maar! Bak 6 tartelettes met 3 verschillende vullingen

Cursuscode: CU015

n deze workshop leert een oud Heel-Holland-Bakt-deelnemer u tartelettes maken. Een tartelette is een éénpersoons deegbodem vaak gevuld met banketbakkersroom en verse vruchten. Behalve de bodems en de banketbakkersroom leert u ook een tartelette maken gevuld met lemoncurd met een deksel van meringue én een tartelette met banaan, toffee en koffieroom. Deze cursus is geschikt voor beginners. Ook al hebt u nog nooit gebakken: dit gaat zeker lukken! Aan het einde van de avond gaat u naar huis met zes zelfgemaakte tartelettes; van elke smaak twee.

Woensdag 3 februari 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Mw. C.J.H. (Corrie) Wagenaar
Meenemen: bakjes voor de overgebleven vullingen
Extra kosten: € 12,50 voor ingrediënten, te verrekenen met de docente.
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
C.J.H. (Corrie) Wagenaar
Mijn naam is Corrie Wagenaar. Ik ben getrouwd en wij hebben drie kinderen, 20, 18 en 16 jaar oud. Ik werk als doktersassistente op polikliniek Gynaecologie en Verloskunde van het Alrijne Ziekenhuis. Maar het allerliefst sta ik in de keuken. Ik heb een grote liefde voor zowel koken als bakken. Daarnaast lees ik graag historische boeken over eten en natuurlijk kooktijdschriften en kookboeken. Als hobby kok heeft dit mij ook gebracht tot Heel Holland Bakt. In het seizoen 2017 heb ik drie afleveringen in de tent van Heel Holland Bakt mogen bakken voor de TV. Wat een geweldige ervaring! Ik hoop u in deze cursus de liefde voor koken en bakken over te brengen.