Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CU003

Grand Dessert

Grand Dessert
Cursuscode: CU003

 Tijdens deze workshop gaan we een Dessert maken. De gerechten komen uit de patisserie. De patisserie is een verfijning van de koksopleiding. Wij gaan een bavarois maken en een creme brulée. Ook een parfait (ijs) mag niet ontbreken. Voor een bijzondere garnering maken we zelf tuilles.

Woensdag 17 oktober 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. J. (Jordi) Verhoef
Extra kosten: € 10,00 voor ingrediënten, te verrekenen met de docent.
19:00 - 22:00
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
J. (Jordi) Verhoef
J. (Jordi) Verhoef
Als kleine jongen was ik al werkzaam in een bakkerij. Door mijn enthousiasme ben ik de opleiding MBO Banketbakker gaan volgen. Na zeven jaar in diverse bakkerijen gewerkt te hebben, ben ik overgestapt naar de keuken. In het Amstel Hotel en bij Bakkerij Holtkamp heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Op zeker moment heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs waar ik mijn vak nog steeds uitoefen en bezig ben met mijn leerlingen: een mooie combinatie. Het dagelijks leven op een school is anders; het is prachtig om jonge mensen zich te zien ontwikkelen en om hierbij een rol te kunnen spelen.