Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CU007

Indonesisch koken

Indonesisch koken
Cursuscode: CU007

Veel mensen kennen de rijsttafel maar denken dat je daarvoor uren in de keuken moet staan. Dat hoeft niet! De Indonesische keuken kent veel kruiden. Met de basis van 2 gemengde kruiden kun je al eindeloos variaties van maken voor kip-, vlees- of visgerechten. De boemboes zijn uiteraard lekkerder als je verse ingrediënten gebruikt. Op deze avond gaat u drie gerechten leren bereiden.

Woensdag 28 oktober 2020
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 35,00
Mw. N.W. (Winda) Handajani
Extra kosten: € 15,00 voor ingrediënten, te verrekenen met de docente.
Meenemen: schort, theedoek en bakjes om de gerechten mee te nemen.
19:00 - 21:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
N.W. (Winda) Handajani
N.W. (Winda) Handajani
Winda Handajani is geboren en getogen in Jakarta, Indonesië. Zij woont inmiddels 18 jaar in Nederland. De liefde heeft haar naar Nederland gebracht. Het was niet makkelijk voor haar om een nieuw leven te moeten beginnen; de taal leren, mensen leren kennen en weer een baan zoeken. Vanaf het eerste jaar dat zij hier woont doet ze vrijwilligerswerk voor iemand met psychische beperkingen en voor de Hospice in Alphen aan den Rijn. Naast haar gezin, baan en vrijwilligerswerk neemt zij sinds kort bestellingen voor Indonesisch maaltijden aan. Dit zijn meestal de gerechten die mensen al kennen, zoals rendang, daging smoor, gado gado, soto, gebakken bami en gebakken rijst. Koken en eten zijn haar grote hobby’s. Graag wil zij u kennis laten maken met het bereiden van een aantal Indonesische gerechten.