Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CU007

Wildplukwandeling met proeverij

Wildplukwandeling met proeverij
Cursuscode: CU007

We maken een wandeling langs de Groene  Vinger en struinen in Wijktuin de Alphense Wetering. Tijdens deze wandeling leer je alles over de eetbare en medicinale planten die we tegenkomen. Onderweg kun je kruiden verzamelen om je eigen thee te maken. We sluiten af met een proeverij van hapjes met wilde planten erin.

Zaterdag 25 september 2021
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 22,00
Mw. C.C. (Carla) Glorie
Extra kosten € 2,00 voor de kosten van hapjes, te verrekenen met de docente.
Meenemen: kleine thermoskan met heet water.
Let op! De tijd is gewijzigd t.o.v. de tijd in het Programmaboekje!
14:00 - 16:00
Locatie: Wijktuin De Alphense Wetering (schuin tegenover Afrikalaan 185, Alphen a/d Rijn) (klik hier voor de adresgegevens)
C.C. (Carla) Glorie
C.C. (Carla) Glorie
Carla Glorie is Diëtist, Natuurvoedingskundige en Docent voeding en moestuinieren bij Velt. Haar interesse gaat uit naar pure en gezonde voeding en de invloed ervan op ons lichaam. Zij voelt zich rijk als ze met een mand zelf geoogste groente thuiskomt en wordt blij van kleurrijke bloemen in de salade. Nog blijer wordt ze als ze dit gevoel ook aan andere mensen kan doorgevenen hen kan inspireren. Na de opleiding Voeding & Diëtetiek heeft zij 16 jaar gewerkt als diëtist op de kwaliteitsafdeling van een cateringorganisatie. In 2007 heeft zij haar baan opgezegd en is ze de opleiding Kunstzinnig Dynamisch coachen gaan doen. Intussen heeft ze ervaring opgedaan als natuurschoolgids, gastdocent duurzaamheid, gastdocent smaaklessen en wachter bij Het Bewaarde Land.