Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MM011

Jouw gedrag, mijn gedrag

Jouw gedrag, mijn gedrag
Cursuscode: MM011

Heeft u soms het gevoel dat u niet helemaal uzelf kunt zijn? Of dat u zich in situaties laat leiden door de ander maar liever naar uzelf zou willen luisteren? Na de workshop gaat u naar huis met basiskennis over gedrag en communicatie. Daarnaast heeft u handvatten om inzicht in uw verlangens, gedrag en denkpatronen te krijgen.
Deze workshop is een combinatie van theorie en doen. Naast het delen van de theorie zullen we ook oefeningen doen om meer te weten te komen over onszelf. Samen gaan we op een positieve manier aan de slag met dit onderwerp.

Dinsdag 25 januari 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,00
Mw. A.J. (Agnes) van der Werf
Meenemen: pen en papier en makkelijk zittende kleding (we doen oefeningen die ook zittend gedaan kunnen worden).
19:30 - 21:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.J. (Agnes) van der Werf
A.J. (Agnes) van der Werf
Agnes van der Werf is lifecoach. Sinds ruim 20 jaar helpt zij mensen verder met hun zelf-ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling, zowel vanuit hun werk als privé leven. Agnes heeft in die tijd diverse opleidingen gevolgd en volgt nog regelmatig bijscholingen en reflectiebijeenkomsten om zichzelf scherp te houden en op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Sinds 2010 werkt zij als onafhankelijk coach via haar eigen bureau. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op het gebied van ontspannen.