Cursuscode: MM019

Waarom doet mijn kind zo moeilijk?

Cursuscode: MM019

Kinderen en jongeren laten soms gedrag zien wat door ouders of andere opvoeders niet goed begrepen wordt. Voorbeelden daarvan zijn boosheid, ruzie, schreeuwen, onzekerheid, faalangst, heel druk zijn, verslaving (gamen, blowen, alcohol)), eet- of slaapproblemen.

Als opvoeder voel je je soms machteloos of wanhopig.  Je vraagt je af wat er aan de hand is en wat je kunt doen. Tijdens de bijeenkomsten krijg je inzicht in mogelijke oorzaken achter gedrag van kinderen/ jongeren en hoe je een kind kunt helpen om op een effectieve manier zijn/ haar emoties te uiten.

Woensdag 9 oktober 2019
4 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J.E. (Janette) de Haan
Locatie: Goede Herderkerk (klik hier voor de adresgegevens)
J.E. (Janette) de Haan
Mijn naam is Janette de Haan en samen met mijn gezin woon ik in Alphen aan den Rijn. Sinds januari 2018 ben ik de trotse eigenaar van Groei & Inzicht. Een praktijk voor coaching en familieopstellingen in Alphen a/d Rijn. Ik werk met kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Al een aantal jaren wist ik dat die stap er aan zat te komen. Ik ben namelijk al vanaf jongs af aan gefascineerd door het gedrag van mensen in verschillende situaties. In mijn leven is het voor mij ontzettend belangrijk dat contact met de mensen om mij heen ‘echt’ is. Dat is niet alleen in mijn leven van belang, ik draag het ook uit naar de mensen die door mij begeleid worden. Ik vind het belangrijk om echt naar de ander te luisteren, omdat ik weet hoe fijn het is om echt gehoord te worden. Geen therapeutische relatie, maar echt contact.