Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TD001

Duits I

 Duits I
Cursuscode: TD001

Heeft u in het verleden ooit Duits gehad maar weet u er niet veel meer van? Komt u graag in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk maar durft u er uw mond eigenlijk niet open te doen? Deze cursus is geschikt voor u indien u geen of weinig kennis van de Duitse taal heeft. De cursus is gericht op alledaagse situaties. De eerste beginselen van de grammatica en het aanleren van een basiswoordenschat komen aan bod. Er wordt aandacht besteed aan het luisteren, lezen, spreken en schrijven  met gebruik van het internet. Tijdens deze cursus wordt de basis gelegd. Er wordt gebruik gemaakt van een moderne en nieuwe lesmethode waarmee u makkelijk en zelfstandig kunt werken.

 

Woensdag 29 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Mw. E. (Ellen) Weber
Boeken: DaF leicht 1.1, Deutsch als Fremdsprache für Erwachsene, 'Kurs und Übungsbuch', mit DvD-ROM, DaF leicht A 1.1; Deutsch als Fremdsprache für Erwachsene, 'Kurs und ??bungsbuch' mit DVD-ROM. (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Ellen) Weber
E. (Ellen) Weber
Mijn naam is Ellen Weber. Ik ben in Duitsland geboren en opgegroeid in Bad Salzuflen, een klein stadje aan de rand van het Teutoburger Woud. In Utrecht heb ik mijn bachelor diploma docent Duits behaald. Ik beleef er veel plezier aan om mensen kennis te laten maken met de Duitse taal en cultuur. Sinds 2010 verzorg ik de Duitse lessen voor beginners en gevorderden aan de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn en sinds 2012 ook in Gouda.