Cursuscode: TE013

Engels Cambridge Certificate Course I

Cursuscode: TE013

Cambridge Certificate examinations are organised by the British Council independently of the Volksuniversiteit. Information about the levels and exams can be obtained via www.britishcouncil.nl and via your teacher. Examination fees (about 260 euro) are not included in the course fee. The 2-year course (classes will  meet once a week over a period of 24 weeks per year) is meant for students who are able to tackle fairly complex situations in English. Several hours of coursework at home are required every week and can be assessed. Registering for the Cambridge First Certificate Exam at the end of the course is optional. Certificates of attendance of the Volksuniversiteit Courses will be handed out at the end of every year of study.

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.J. (Maria) Linkogle
Boek: Complete First (Cambridge University Press) Student's Book (without answers) and Workbook (with answers) (klik hier voor meer informatie)

Van cursisten wordt verwacht dat zij minimaal 3 tot  4 jaar Engels op HAVO-niveau hebben gevolgd.

Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adres gegevens)
M.J. (Maria) Linkogle
Mijn naam is Maria Linkogle en ik kom uit Los Angeles, California. Ik ben 25 jaar geleden naar Nederland verhuisd om bij mijn Nederlandse partner te zijn. Ik heb als minor taalwetenschap gestudeerd en heb later het certificaat RSA / CambridgeTESOL (Engels lesgeven aan anderstaligen) behaald. De laatste 23 jaar heb ik les gegeven in Nederland o.a. bij de Volksuniversiteit Leiden,in de VS en Zweden. Na 10 jaar in Zweden te hebben gewoond ben ik nu weer terug in Nederland en verheug ik me erop om als docent Engels bij de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn werkzaam te zijn.