Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE003

Engels II

 Engels II
Cursuscode: TE003

Deze cursus is bedoeld voor degenen die zich onzeker voelen wanneer zij Engels moeten spreken aan de telefoon, met relaties of kennissen, tijdens vakanties, maar ook bij het schrijven van e-mails of brieven. Om deze cursus te kunnen volgen wordt verondersteld dat u bekend bent met de beginselen van het Engels en graag in een kleine groep uw kennis en gebruik van de taal wilt verbeteren. We herhalen de basisgrammatica en oefenen in een vlotter gebruik van het Engels in alledaagse situaties.  Voor deze cursus heeft u basisvaardigheid Nederlands nodig.

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Dhr. drs. J.V. (Jeroen) Schol
Boeken: Extra kosten 10,00 euro kopieerkosten, te verrekenen met de docent., Fairway New 1 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
drs. J.V. (Jeroen) Schol
drs. J.V. (Jeroen) Schol
Jeroen Schol heeft Engels gestudeerd op de Rijksuniversiteit Leiden en 34 ½ jaar Engels gegeven op een lyceum in Den Haag. Tijdens zijn studie Engels en ook daarna heeft hij 6 jaar met veel plezier Engels gegeven op de Volksuniversiteit Leiden. Ik vind het erg leuk om weer Engels te geven aan volwassenen. (hobbies : (Engelse) literatuur, muziek, beeldende kunst, sport, natuur)