Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE013

Engels II

 Engels II
Cursuscode: TE013

Deze cursus is bedoeld voor degenen die zich onzeker voelen wanneer zij Engels moeten spreken aan de telefoon, met relaties of kennissen, tijdens vakanties, maar ook bij het schrijven van e-mails of brieven. Om deze cursus te kunnen volgen wordt verondersteld dat u bekend bent met de beginselen van het Engels en graag in een kleine groep uw kennis en gebruik van de taal wilt verbeteren. We herhalen de basisgrammatica en oefenen in een vlotter gebruik van het Engels in alledaagse situaties. Het lesmateriaal leidt op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. In de cursus Engels II wordt het tweede deel van het lesboek Fairway 1 behandeld. Voor deze cursus heeft u basisvaardigheid Nederlands nodig en is het aan te raden naar de informatieavond te komen.

Woensdag 3 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 275,00
Mw. M.J. (Maria) Linkogle
Boeken: Extra kosten 10,00 euro kopieerkosten, te verrekenen met de docent., Fairway New 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adres gegevens)
M.J. (Maria) Linkogle
M.J. (Maria) Linkogle
Mijn naam is Maria Linkogle en ik kom uit Los Angeles, California. Ik ben 25 jaar geleden naar Nederland verhuisd om bij mijn Nederlandse partner te zijn. Ik heb als minor taalwetenschap gestudeerd en heb later het certificaat RSA / CambridgeTESOL (Engels lesgeven aan anderstaligen) behaald. De laatste 23 jaar heb ik les gegeven in Nederland o.a. bij de Volksuniversiteit Leiden,in de VS en Zweden. Na 10 jaar in Zweden te hebben gewoond ben ik nu weer terug in Nederland en verheug ik me erop om als docent Engels bij de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn werkzaam te zijn.