Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TE005

Engels III

 Engels III
Cursuscode: TE005

Deze cursus kunt u na Engels II volgen, maar is ook zeer geschikt om zelfstandig  in te stromen als u al over enige basiskennis van het Engels beschikt. Het lesmateriaal leidt op tot niveau A2 volgens het Europees referentiekader. In deze cursus wordt het eerste deel van het lesboek Fairway New 2 behandeld.

Voor deze cursus heeft U basisvaardigheid Nederlands nodig. Het is aan te raden op de informatieavond te komen om het niveau te bepalen.    

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. M.J. (Maria) Linkogle
Boeken: Extra kosten 10,00 euro kopieerkosten, te verrekenen met de docent., Fairway New 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.J. (Maria) Linkogle
M.J. (Maria) Linkogle
Mijn naam is Maria Linkogle en ik kom uit Los Angeles, California. Ik ben 25 jaar geleden naar Nederland verhuisd om bij mijn Nederlandse partner te zijn. Ik heb als minor taalwetenschap gestudeerd en heb later het certificaat RSA / CambridgeTESOL (Engels lesgeven aan anderstaligen) behaald. De laatste 23 jaar heb ik les gegeven in Nederland o.a. bij de Volksuniversiteit Leiden,in de VS en Zweden. Na 10 jaar in Zweden te hebben gewoond ben ik nu weer terug in Nederland en verheug ik me erop om als docent Engels bij de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn werkzaam te zijn.