Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TF001

Frans I

 Frans I
Cursuscode: TF001

U hebt geen of nauwelijks kennis van de Franse taal? Aan het eind van deze cursus zult u zich met simpele vragen en zinnen goed weten uit te drukken in het Frans. U kunt vertellen waar u woont, u gaat boodschappen doen in een dorpswinkel en u bestelt een drankje op het terras. Iets voor u? Verder raden we u aan mee te doen aan de instroomtoets, ook al is de kennis van de Franse taal miniem. Verder raden we u aan om op de VUAR-website: https:/www.volksuniversiteitalphenadrijn.nl/content/taalniveau uw taalniveau te bepalen teneinde u in te schrijven voor een voor u meest geschikte cursus.

Maandag 23 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. S.A. (Saphia) Beukema
Boeken: Perspectives-nieuw1; werkboek + online MP3's; uitg. 2017, Perspectives Nieuw 1, tekstboek + audio-cd; uitg. 2017 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
S.A. (Saphia) Beukema
S.A. (Saphia) Beukema
Drs. Saphia Beukema heeft Frans gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en daar haar doctoraal behaald. Ook heeft zij een HBO vertaalopleiding gevolgd aan het LOI. Zij heeft een aantal jaren Frans gegeven op middelbare scholen, in onder- en bovenbouw van Havo en Atheneum. Toen er een asielzoekerscentrum in Alphen werd gevestigd, heeft ze voor VluchtelingenWerk Franssprekende cliënten begeleid en juridische stukken voor hen vertaald. De laatste jaren geeft ze Frans op een particuliere Hogeschool voor Toerisme, op MBO en op HBO.