Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TF005

Frans III

 Frans III
Cursuscode: TF005

U hebt inmiddels zoveel kennis van de Franse taal, dat u zich in Frankrijk op uw gemak voelt. Toch wilt u meer: u wilt zich ook kunnen redden bij pech onderweg of als u kleding koopt en ook wilt u nu wel eens een eenvoudig gesprek kunnen voeren. In dat geval zou u kunnen instromen in niveau III. Ook hiervoor raden we u aan mee te doen aan de instroomtoets, tenzij u de niveaus I en II reeds gevolgd hebt. Verder raden we u aan om op de VUAR-website: https:/www.volksuniversiteitalphenadrijn.nl/content/taalniveau uw taalniveau te bepalen teneinde u in te schrijven voor een voor u meest geschikte cursus.

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Dhr. W.J. (Jan) Spek
Boeken: Perspectives nieuw 2; tekstboek +online MP3's , Perspectives nieuw 2; werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
W.J. (Jan) Spek
W.J. (Jan) Spek
Drs. Jan Spek studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een 20-jarige loopbaan in het middelbaar onderwijs richtte hij in 2009 zijn eigen taalbureau op, “Le colvert”, en verzorgt sindsdien taaltrainingen Frans voor onder meer het bedrijfsleven.