Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TF005

Frans III

 Frans III
Cursuscode: TF005

U hebt inmiddels zoveel kennis van de Franse taal, dat u zich in Frankrijk op uw gemak voelt. Toch wilt u meer: u wilt zich ook kunnen redden bij pech onderweg of als u kleding koopt en ook wilt u nu wel eens een eenvoudig gesprek kunnen voeren. In dat geval zou u kunnen instromen in niveau III. Ook hiervoor raden we u aan mee te doen aan de instroomtoets, tenzij u de niveaus I en II reeds gevolgd hebt. Verder raden we u aan om op de VUAR-website: https:/www.volksuniversiteitalphenadrijn.nl/content/taalniveau uw taalniveau te bepalen teneinde u in te schrijven voor een voor u meest geschikte cursus.

Maandag 5 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. S.A. (Saphia) Beukema
Boeken: Perspectives nieuw 2; tekstboek +online MP3's , Perspectives nieuw 2; werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Scala College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S.A. (Saphia) Beukema
S.A. (Saphia) Beukema
Drs. Saphia Beukema heeft Frans gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en daar haar doctoraal behaald. Ook heeft zij een HBO vertaalopleiding gevolgd aan het LOI. Zij heeft een aantal jaren Frans gegeven op middelbare scholen, in onder- en bovenbouw van Havo en Atheneum. Toen er een asielzoekerscentrum in Alphen werd gevestigd, heeft ze voor VluchtelingenWerk Franssprekende cliënten begeleid en juridische stukken voor hen vertaald. De laatste jaren geeft ze Frans op een particuliere Hogeschool voor Toerisme, op MBO en op HBO.