Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TF007

Frans IV

 Frans IV
Cursuscode: TF007

U hebt al een aantal jaren Frans onderwijs gevolgd. Toch wilt u wat betreft grammatica, spreek- en luistervaardigheid nog graag de puntjes op de i zetten en wat vaardiger worden voordat u zich echt veilig voelt om in het Frans te kunnen converseren. Dan raden wij u Frans IV aan. Aan het eind van de cursus drukt u zich gemakkelijk uit over kwesties van nu, het verleden en de toekomst.  Checkt u voor de zekerheid toch nog even uw taalniveau op onze site? Ga dan naar: https://www.volksuniversiteitalphenadrijn.nl/content/taalniveau.

Maandag 26 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. S.A. (Saphia) Beukema
Boeken: Perspectives nieuw 2; tekstboek +online MP3's , Perspectives nieuw 2; werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.A. (Saphia) Beukema
S.A. (Saphia) Beukema
Drs. Saphia Beukema heeft Frans gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en daar haar doctoraal behaald. Ook heeft zij een HBO vertaalopleiding gevolgd aan het LOI. Zij heeft een aantal jaren Frans gegeven op middelbare scholen, in onder- en bovenbouw van Havo en Atheneum. Toen er een asielzoekerscentrum in Alphen werd gevestigd, heeft ze voor VluchtelingenWerk Franssprekende cliënten begeleid en juridische stukken voor hen vertaald. De laatste jaren geeft ze Frans op een particuliere Hogeschool voor Toerisme, op MBO en op HBO.