Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI003

Italiaans II

 Italiaans II
Cursuscode: TI003

Uw basiskennis van de Italiaanse taal, uw woordenschat en de kennis van het Belpaese en zijn cultuur nemen in de loop van de cursus meer en meer toe. Heeft u al 1 jaar Italiaans gehad of een vergelijkbaar niveau bereikt, dan bent u van harte welkom. De cursus behandelt het laatste deel van Allegro Nuovo 1 en vervolgens Allegro Nuovo 2. Het leidt op tot niveau A1-A2 van het Europees Referentiekader. Houdt rekening met 2-3 uur thuisstudie per week. ‘Vieni con noi!’

Dinsdag 24 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. M.I. (Maria) Marone
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek + online mp3's, Allegro nuovo 1 werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
Extra kosten: 2,00 euro voor lesmateriaal, te verrekenen met de docente.
20:30 - 22:00
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.I. (Maria) Marone
M.I. (Maria) Marone
Ik ben geboren en getogen in Turijn, in het noordwesten van Italië, Als volwassene heb ik jarenlang in de Verenigde Staten gewoond en ik ben daarna weer teruggekeerd naar Italië. Toen ik in Nederland kwam wonen heb ik een certificaat behaald om taallessen te kunnen geven. Inmiddels ben ik al 12 jaar docente Italiaans! Ik geef lessen op alle niveaus van beginner tot conversatie voor gevorderden bij verschillende Volksuniversiteiten en ik vind het heel leuk om niet alleen de taal te doceren maar ook de Italiaanse cultuur over te brengen.