Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TS001

Conversación para estudiantes intermedios

Conversación para estudiantes intermedios
Cursuscode: TS001

Si sabes utilizar los pasados (indefinido e imperfecto)  o has cursado tres años de español, puedes inscribirte en este curso.

Discutiremos asuntos de actualidad, leeremos revistas y periódicos, veremos películas:  todo para poder comunicarnos con hispanohablantes en nivel medio.  Si quieres divertirte aprendiendo a conversar sobre distintos asuntos, este curso es para ti!

Maandag 1 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 275,00
Dhr. R.S. (Rafael) Grasso
Boek: Cuentos Spaans-Amerikaanse literatuur voor het onderwijs (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leerpark Groene Hart (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
R.S. (Rafael) Grasso
R.S. (Rafael) Grasso
Queridos amigos de la lengua y la cultura española, Het is me een voorrecht me op deze manier aan u te kunnen voorstellen. Sinds 6 jaar geef ik cursussen Spaans bij de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn. Van origine heb ik Comparative Literature in het Spaans, Frans en Engels gestudeerd en heb daarna een Masters gehaald in Marketing. Na een succesvolle carrière in internationaal management ben ik recentelijk gepensioneerd. Ik ben in Uruguay geboren en mijn specialiteit is de taal en cultuur van Latijns-Amerika. Ik probeer altijd bij mijn (gevorderde) cursussen onderwerpen te gebruiken die te maken hebben met actuele ontwikkelingen en de geschiedenis en cultuur van Spaanssprekende landen. Een van mijn sterke punten in het lesgeven is dat ik kan enthousiasmeren. Mijn alumnos probeer ik mijn liefde voor de Spaanse taal en cultuur over te brengen. Wie aan Spanje of aan Latijns-Amerika denkt, kan natuurlijk niet om el buen comer y la buena vida heen. En ook niet om la música y la pasión. In mijn lessen behandel ik geregeld canciones y ritmos populares como el tango, el flamenco y la salsa, en ook korte verhalen van auteurs als Julio Cortázar, Gabriel García Márquez en Mario Vargas Llosa. Hasta muy pronto en la sala de clase! Rafael S. Grasso